• 21.08.24, 10:45

Pipedrive käivitab taas kolmekuulise tööintervjuu

Pipedrive taaskäivitab Eestis ainulaadse praktika- ja mentorlusprogrammi School of Code, mis annab tulevastele tehnoloogiatalentidele võimaluse kogeda tarkvaraarendaja igapäevatööd, saades vastutasuks põhjaliku väljaõppe tipptasemel mentorite käe all ja programmi eduka läbimise korral töö Pipedrive’i arendustiimis.
Pipedrive’i tehnoloogiajuht Agur Jõgi
  • Pipedrive’i tehnoloogiajuht Agur Jõgi Foto: Pipedrive
Pipedrive’i School of Code võimaldab ettevõttel leida tulevikutalenti, kel on vähese kogemuse või ainult teoreetiliste teadmiste baasilt tööturule keeruline siseneda, kuid kes löövad toetavas keskkonnas sõna otseses mõttes õitsele.
“Sisuliselt on programm kolme kuu pikkune tööintervjuu, kuid selle erinevusega, et hüpoteetilise töösuhte asemel saavad kandidaadid mentorite toel päriselt tarkvaraarenduse igapäevatööd harjutada. Tavapärane värbamistsükkel kestab alates töökuulutuse avaldamisest kuni kandidaatide intervjueerimise, väljavalimise ja päriselt tööleasumiseni mitu kuud. Vastastikust sobivust hakkavad uus tiimiliige ja ettevõte testima alles esimesel tööpäeval. Meie õpiinkubaatoris sukelduvad osalejad koheselt ettevõtte igapäevaellu ning ühiste õnnestumiste ja komistuskivide kaudu teavad mõlemad osapooled programmi lõpus detailselt teineteise tugevusi ja nõrkusi,” rääkis Pipedrive’i tehnoloogiajuht Agur Jõgi.
Jõgi sõnul on Pipedrive viimastel aastatel põhjalikult analüüsinud arendustiimi dünaamikat ja mudeleid, mis toetavad kõige paremini nii tootearendust kui ka tõhusat koostööd eri meeskonnaliikmete vahel. “Kogemuse mõttes mitmekesised meeskonnad soosivad nii innovatsiooni kui koostööd ja sellest valdkonna parimast juhtimisfilosoofiast on kujunenud Pipedrive’i arendustiimide ülesehitamisel igapäevane praktika. Juuniorid toovad kultuuriruumi värskeid ideid, kesktasemel arendajad kannavad igapäevast vastutust projektide elluviimisel ning seeniorid juhivad protsessi strateegiliselt, aitavad lahendada kõige keerukamaid probleeme ja mentordavad nooremaid kolleege,” sõnas Jõgi.
“Samuti on 30-50-20-mudelile vastavad meeskonnad jätkusuutlikumad, kuna selline jaotus võimaldab tagada hea tasakaalupunkti erinevas arengustaadiumis meeskonnaliikmete vahel. Kui mõned tiimikaaslased on valmis vastu võtma uut vastutust ja liikuma järgmistesse rollidesse, on meeskonnas jätkuvalt inimesi, kellele pakub käsilolev arendusprojekt piisavalt stimulatsiooni ja õpivõimalusi,” jätkas Jõgi.
Pipedrive School of Code on disainitud IT-karjäärist huvitatud inimestele, kes on seni tarkvaraarendusega kokku puutunud vaid vähesel määral. Kolmekuuline tasustatud programm hõlmab teooriat ja Pipedrive’i tehnoloogial põhinevat praktikat. Esmakordselt käivitas Pipedrive õpiinkubaatori 2022. aasta suvel ja ettevõte on osalejaid programmi värvanud kolmel korral. Neist kaks esimest toimusid Tallinnas ja Tartus ning sel aastal laienes programm esmakordselt ettevõtte Praha kontorisse. Kokku on programmi kandideerinud mitusada inimest, vastu on võetud 28 ja neist 18 ehk enam kui pooled on Pipedrive palganud arendajateks.
Pipedrive’i School of Code neljas lend stardib Tallinnas selle aasta oktoobris ja avaldusi võetakse vastu kuni 20. augustini.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.09.24, 11:54
Lisab hoogu! Kvaliteetne tööjalats mõjutab tulemusi arvatust palju rohkem
Töö- ja turvajalatseid tootva Soome ettevõtte Sievi Jalkine OY Baltikumi müügijuht Ülar Verev ütleb, et väga paljudes valdkondades on oluline pöörata igapäevatöö käigus tähelepanu töötajate turvalisusele ja ka sellele, milliste omadustega töö- või turvajalatseid kantakse.

Enimloetud

1
Uudised
  • 23.09.24, 09:28
Personalijuhi tulevik: uus töötaja tuleb tööle võtta koos tema avataridega
Kuidas avatari ehk digiteisikut tööle vormistada?
2
Uudised
  • 25.09.24, 14:34
Tele2 kogemus | Tööjõu voolavuse langus 28lt 15%ni vähendanuks firma kulusid 1,5 miljonit
ABB kogemus: lahkunud töötaja asendamine maksab ligi 30% ametikoha aastapalgast.
3
Uudised
  • 25.09.24, 09:00
Kohtuotsus | Advokaadid selgitavad tööandja vastutust töötaja läbipõlemisel
Töötaja tööstressist põhjustatud läbipõlemise pretsedent olemas.
4
Uudised
  • 18.09.24, 15:39
Lugejamäng: vasta viiele küsimusele ja testi oma teadmisi
5
Uudised
  • 26.09.24, 16:06
Personaliuudised tulid välja uue veebiga. Vaata, mis võimalusi nüüd kasutada saad!
6
Uudised
  • 10.09.24, 08:30
Personalitöötajate palgaraport: palk kasvab, lõhe hüppab kõrgust
Meessoost personalijuht teenib 1318 eurot väiksemat palka kui samas ametis naine

Viimased uudised

Uudised
  • 27.09.24, 16:24
Praktikameistrid: mida rohkem panustad, seda rohkem saad tagasi
Uudised
  • 27.09.24, 12:15
SUUR KÜSITLUS: kui avatud on Eesti inimesed tehisintellekti kasutamisel oma töös?
Uudised
  • 27.09.24, 11:57
Liikumist soosiv seminariruum muudab meeskonna loovamaks
Uudised
  • 27.09.24, 11:11
Väärtused | Personalijuht haarab ohjad
Sellest üksi ei piisa, et ettevõtte visioon ja väärtused ärkavad ellu turundusosakonnas ja juhtkonna kabinetis. Nii võivad nad jääda vaid “kenadeks sõnadeks seinal”.
Uudised
  • 26.09.24, 16:06
Personaliuudised tulid välja uue veebiga. Vaata, mis võimalusi nüüd kasutada saad!
Uudised
  • 26.09.24, 12:28
Analüüsi, kas sinu ettevõttes on olemas digivalmidus ja digivõimekus
Personalijuht, vaata töötajate digipädevuse hindamise mõõdikuid!

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele