• 13.06.23, 13:04

Hopneri Maja pakub erilise interjööriga kauneid ruume, kus on möödunud aegade hõngu ja tänase päeva kergust

Hopneri Maja vana ja väärikas hoone otse vanalinna südames, Raekoja platsi ääres, pakub erinevaid võimalusi mitmesuguste ürituste, kontsertide ning koosviibimiste korraldamiseks.
Diele kaupmeheelamu esindusruum
  • Diele kaupmeheelamu esindusruum Foto: Hopneri Maja
Erilise interjööriga kontserdi ja etendusepaigana on Hopneri Maja kasutuses maja esimesel korrusel asuv diele – keskaegse kaupmehemaja ehedal kujul säilinud eestuba. Diele oli keskajal poolkülm ruum, mida soojendas toa taganurgas asuv mantelkorsten-köögis olev lahtine kolle.
Selle maja mantelkorstna nurk toetub sambale, mille sarnast teistes Tallinna kodanikemajades pole. Kõige enam sarnaneb sammas Tallinna raekoja kodanikesaali piilaritele. Diele on kogu maja väärikaim, läbi kahe korruse ulatuv ruum, kus ruumi 100-le külalisele.
Diele tagaosast viib uks peretuppa – dörnse’sse. See on vanim osa majast, mille põhimüürid pärinevad 14. sajandil ehitatud kahekorruselisest keldriga hoonest. Ruumi uhkuseks on vaieldamatult peen puitnikerdus diele’t ja peretuba dörnse’t ühendava ukse ümber, mis pärineb aastast 1681. Ühtki samasugust, kauni läbikumava lüstermaalinguga siseportaali pole mujal Tallinnas säilinud. Siin saab korraldada väiksemaid vastuvõtte, pidulikke õhtusööke, koolitusi, koosolekuid, töötubasid jms kuni 50-le osalejale.
Dörnse saal
  • Dörnse saal Foto: Hopneri Maja
Diele koos härrasrahva elukambri dörnse’ga loovad võrratu tausta ajaloohõngulistele stiiliüritustele, etendustele, kuid sobivad kahtlemata ka suuremateks kaasaegsemateks ettevõtmisteks.
Teisel korrusel asuv valgusküllane raekojaplatsivaatega salongituba pakub võimalusi korraldada väiksemaid koosolekuid või koolitusi umbes 15-le. Ruumi paigutust on võimalik muuta vastavalt vajadusele – olemas on projektori ja ekraani kasutusvõimalus. Hubasust lisab kahhelkividest ahi.
Salongituba
  • Salongituba Foto: Hopneri Maja
Kolmandal ehk aidakorrusel asuv kaminasaal võimaldab mitmesuguseid üritusi korraldada kuni 65-le külalisele. Ruumi ilmestab kamin, kaks antiikset lühtrit, puittahveldisega seinad ning tinaraamistuses klaasaknad. Samas asub ka väike garderoob. Kaminasaali on võimalik üürida koos samal korrusel asuva salvetoaga.
Kaminasaal
  • Kaminasaal Foto: Hopneri Maja
Samuti aidakorrusel asuv salvetuba, mis on ainus Tallinna vanalinnas säilinud muutumatul kujul olev aidaruum, mahutab 30 inimest ning sobib suurepäraselt õpitubade, kursuste või intiimsemate pidusöökide läbiviimiseks. Ruumil on lihtne ja arhailine – kirvega tahutud männipalkidest sõrestik, mille vahed on täidetud laudadega. Värvimata palklagi on kaetud paeplaatidega.
Salvetuba
  • Salvetuba Foto: Hopneri Maja
Teatri- ja kontserdisaal ehk Hopneri Maja suur saal asub kaupmehemaja neljandal korrusel, kunagisel pööningukorrusel. Autentse ilmega saali ehteks on metallikunstnik Tõnu Laugu massiivsed metall-lühtrid ja muud sepised. Teatristiilis on saali põrandal 130 ja rõdul 20 istekohta ning saali on võimalik ümber paigutada vastavalt sündmuse vajadustele, nt banketistiilis vastuvõtuks kuni 80-le külalisele.
Teatri- ja kontserdisaal
  • Teatri- ja kontserdisaal Foto: Hopneri Maja
Oma heast akustikast tingitult sobib saal ideaalselt koorikontsertide kui ka muude muusikaürituste korraldamiseks. Olemas on lavaala valgustus, kooriastmed ja suurepärase kõlaga Estonia kabinetklaver. Koolituste ja seminaride korraldamiseks on saalis olemas helivõimendussüsteem, lisaks on võimalik kasutada ekraani, projektorit, arvutit. Kohvipauside serveerimiseks sobib saali ees asuv kohvikunurgaga fuajee. Samuti asuvad samal korrusel garderoob ja tualettruumid.
Kohvikunurk
  • Kohvikunurk Foto: Hopneri Maja
Pisike sisehoov koos välikamina ja hoovimajaga loob põneva interjööri väikesele etendusele, kontserdile või hubasele koosviibimisele.
Lisaks ruumide rendile saab Hopneri Majas nautida meeleolukaid kontserte ja kohtumisõhtuid, osaleda sisukatel koolitustel ja töötubades, vaadata väikeseid etendusi ning külastada erinevas vormis näituseid jpm.
Pakume koostööks erinevaid võimalusi, ootame nii kontsertide kui ürituste korraldajaid vaatama Hopneri Maja ning tutvuma meie poolt pakutavate võimalustega.
Vaata lisaks www.hopnerimaja.eu / www.facebook.com/HopneriMaja / www.instagram.com/hopnerimaja
Meiega saab ühendust: [email protected] või tel 6455 321.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.09.24, 11:54
Lisab hoogu! Kvaliteetne tööjalats mõjutab tulemusi arvatust palju rohkem
Töö- ja turvajalatseid tootva Soome ettevõtte Sievi Jalkine OY Baltikumi müügijuht Ülar Verev ütleb, et väga paljudes valdkondades on oluline pöörata igapäevatöö käigus tähelepanu töötajate turvalisusele ja ka sellele, milliste omadustega töö- või turvajalatseid kantakse.

Enimloetud

1
Uudised
  • 23.09.24, 09:28
Personalijuhi tulevik: uus töötaja tuleb tööle võtta koos tema avataridega
Kuidas avatari ehk digiteisikut tööle vormistada?
2
Uudised
  • 25.09.24, 14:34
Tele2 kogemus | Tööjõu voolavuse langus 28lt 15%ni vähendanuks firma kulusid 1,5 miljonit
ABB kogemus: lahkunud töötaja asendamine maksab ligi 30% ametikoha aastapalgast.
3
Uudised
  • 25.09.24, 09:00
Kohtuotsus | Advokaadid selgitavad tööandja vastutust töötaja läbipõlemisel
Töötaja tööstressist põhjustatud läbipõlemise pretsedent olemas.
4
Uudised
  • 18.09.24, 15:39
Lugejamäng: vasta viiele küsimusele ja testi oma teadmisi
5
Uudised
  • 26.09.24, 16:06
Personaliuudised tulid välja uue veebiga. Vaata, mis võimalusi nüüd kasutada saad!
6
Uudised
  • 10.09.24, 08:30
Personalitöötajate palgaraport: palk kasvab, lõhe hüppab kõrgust
Meessoost personalijuht teenib 1318 eurot väiksemat palka kui samas ametis naine

Viimased uudised

Uudised
  • 27.09.24, 16:24
Praktikameistrid: mida rohkem panustad, seda rohkem saad tagasi
Uudised
  • 27.09.24, 12:15
SUUR KÜSITLUS: kui avatud on Eesti inimesed tehisintellekti kasutamisel oma töös?
Uudised
  • 27.09.24, 11:57
Liikumist soosiv seminariruum muudab meeskonna loovamaks
Uudised
  • 27.09.24, 11:11
Väärtused | Personalijuht haarab ohjad
Sellest üksi ei piisa, et ettevõtte visioon ja väärtused ärkavad ellu turundusosakonnas ja juhtkonna kabinetis. Nii võivad nad jääda vaid “kenadeks sõnadeks seinal”.
Uudised
  • 26.09.24, 16:06
Personaliuudised tulid välja uue veebiga. Vaata, mis võimalusi nüüd kasutada saad!
Uudised
  • 26.09.24, 12:28
Analüüsi, kas sinu ettevõttes on olemas digivalmidus ja digivõimekus
Personalijuht, vaata töötajate digipädevuse hindamise mõõdikuid!

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele