• ST
  • 02.11.23, 14:17

Microsofti rahvusvaheline konverents avab uusi võimalusi nii töötajatele kui värbajatele

Pilvetehnoloogiakonverents Cloud Technology Townhall Tallinn II toob 2024. aasta veebruari alguses Tallinna Kultuurikatlasse kokku IT-eksperdid, arendajad ja ettevõtjad üle maailma. See on suurepärane võimalus tutvuda oma ala spetsialistidega ja värvata uusi töötajaid. Noorte jaoks on tegemist aga ainulaadse võimalusega leida uus tööandja või põnev praktikakoht.
Microsofti rahvusvaheline konverents avab uusi võimalusi nii töötajatele kui värbajatele
  • Microsofti rahvusvaheline konverents avab uusi võimalusi nii töötajatele kui värbajatele
„Konverentsile on oodatud kõik asjast huvitatud alates tudengitest kuni vilunud arendajate, IT-spetsialistide ning ettevõtete juhtideni,” ütleb Dynamics365 ja Power Platformi kogukonnaaktivist, Microsofti Most Valuable Professional (MVP) tiitliga pärjatud Vivian Voss. Ta lisab, et sellega on arvestatud ka piletihinna kujundamisel, sest 30 eurot kahepäevase konverentsi ja aktiivsete töötubade eest koos toitlustamise ning auhinnaloosidega peaks olema kõigile kättesaadav. Siiski on korraldajad otsustanud vastu tulla õpilastele ja üliõpilastele, kellele pakutakse ka tasuta osavõttu.
„Eelmisel konverentsil oli suur osa osalejatest oma ala eksperdid erinevatest suurematest ja pisematest firmadest, aga ka näiteks vabakutselised spetsialistid. Paljude jaoks osutus see väga heaks sündmuseks juba seetõttu, et nad leidsid uue kolleegi või täiendavaid tööalaseid kontakte,” räägib Vivian, kutsudes ettevõtteid ja asutusi julgemalt konverentsi toetama ning seal näiteks boksiga oma võimalusi esitlema. Toetajatest on oma osalemisest juba teada andnud näiteks Arrow, Qubix, Visit Tallinn ja Resco. Rohkem infot toetajate ja võimaluste kohta oma käsi ürituse toimumisele alla panna leiab Cloud Technology Townhall Tallinn II kodulehelt cloudtechtallinn.com.
Võrreldes 2023. aasta alguses toimunud esimese konverentsiga on sisse viidud ka mõned uuendused: sündmus on seekord kahepäevane, et oleks võimalik minna erinevate lahendusega süviti ning mahutada päevakavva rohkem töötubasid. Esimene päev toimub nagu eelmisel korral Kultuurikatla erinevates saalides, teine aga Nordic Koolituste ruumides Ülemistel.
1.-2. veebruaril 2024 toimuval konverentsil on kaetud teemad nagu Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365, Azure ja kõik nendega seonduv. Üks oodatumaid esinejaid on kindlasti Microsofti tehnoloogiadirektor Dona Sarkar USA-st. Kokku astub konverentsil üles ligi 50 esinejat, kellest paljusid on Eesti publikul ainulaadne võimalus kuulda esimest korda.
Vivian nendib, et Eesti on põnevate ja praktiliste e-lahenduste osas juhtiv riik ning tänu sellele on see just õige koht, kus Microsofti erinevad pilvelahendused saavad särada. Lisaks temale kuulub korraldajate ringi Power Platformi kogukonnaliider ning Parim IT-koolitaja 2022 Stig Granlund, samuti on sündmusega seotud palju vabatahtlikke. Konverentsi korraldajad on liitunud ettevõtte alla PPUG Estonia OÜ ehk Power Platworm User Group Estonia.
Korraldajatel on toetajate reklaamimiseks välja mõeldud väga ägedad võimalused, näiteks on toetajatel võimalus lisaks enda olemasolu näitamisele plakatite ja banneritega rääkida ka teistele nende jaoks olulistest teemadest. Võtke julgelt ühendust ja kuulete kõigist võimalustest lähemalt!
Cloud Technology Townhall Tallinn esimesel seminaril 10. veebruaril 2023 osales 275 inimest kuuest riigist. Esinejaid oli 14 riigist ja kokku astus kuulajate ette 36 oma ala eksperti.
Registreeru kohe pilvetehnoloogiakonverentsile „Cloud Technology Townhall Tallinn II 2023”!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.09.24, 11:54
Lisab hoogu! Kvaliteetne tööjalats mõjutab tulemusi arvatust palju rohkem
Töö- ja turvajalatseid tootva Soome ettevõtte Sievi Jalkine OY Baltikumi müügijuht Ülar Verev ütleb, et väga paljudes valdkondades on oluline pöörata igapäevatöö käigus tähelepanu töötajate turvalisusele ja ka sellele, milliste omadustega töö- või turvajalatseid kantakse.

Enimloetud

1
Uudised
  • 23.09.24, 09:28
Personalijuhi tulevik: uus töötaja tuleb tööle võtta koos tema avataridega
Kuidas avatari ehk digiteisikut tööle vormistada?
2
Uudised
  • 25.09.24, 14:34
Tele2 kogemus | Tööjõu voolavuse langus 28lt 15%ni vähendanuks firma kulusid 1,5 miljonit
ABB kogemus: lahkunud töötaja asendamine maksab ligi 30% ametikoha aastapalgast.
3
Uudised
  • 25.09.24, 09:00
Kohtuotsus | Advokaadid selgitavad tööandja vastutust töötaja läbipõlemisel
Töötaja tööstressist põhjustatud läbipõlemise pretsedent olemas.
4
Uudised
  • 18.09.24, 15:39
Lugejamäng: vasta viiele küsimusele ja testi oma teadmisi
5
Uudised
  • 26.09.24, 16:06
Personaliuudised tulid välja uue veebiga. Vaata, mis võimalusi nüüd kasutada saad!
6
Uudised
  • 10.09.24, 08:30
Personalitöötajate palgaraport: palk kasvab, lõhe hüppab kõrgust
Meessoost personalijuht teenib 1318 eurot väiksemat palka kui samas ametis naine

Viimased uudised

Uudised
  • 27.09.24, 16:24
Praktikameistrid: mida rohkem panustad, seda rohkem saad tagasi
Uudised
  • 27.09.24, 12:15
SUUR KÜSITLUS: kui avatud on Eesti inimesed tehisintellekti kasutamisel oma töös?
Uudised
  • 27.09.24, 11:57
Liikumist soosiv seminariruum muudab meeskonna loovamaks
Uudised
  • 27.09.24, 11:11
Väärtused | Personalijuht haarab ohjad
Sellest üksi ei piisa, et ettevõtte visioon ja väärtused ärkavad ellu turundusosakonnas ja juhtkonna kabinetis. Nii võivad nad jääda vaid “kenadeks sõnadeks seinal”.
Uudised
  • 26.09.24, 16:06
Personaliuudised tulid välja uue veebiga. Vaata, mis võimalusi nüüd kasutada saad!
Uudised
  • 26.09.24, 12:28
Analüüsi, kas sinu ettevõttes on olemas digivalmidus ja digivõimekus
Personalijuht, vaata töötajate digipädevuse hindamise mõõdikuid!

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele